Entertainment

The Tributes

‘jullie stralen zoveel enthousiasme uit dat het aanstekelijk werkt’

The Tributes is een zeer professioneel akoestisch duo/trio, die met hun energieke en unieke akoestische sound de meest uiteenlopende covers speelt. Ze maken ook eigen muziek (When We Are Wild en Nice Neighbours/Chris Link) waarmee zij in 2014 o.a. bij De Wereld Draait Door en in het programma THE HIT op RTL5 en The Voice of Holland ’15 te zien waren.
Ze blijken vooral de ideale bedrijfsfeesten- en bruiloft-band waar het iets intiemer en persoonlijker mag zijn, maar waar ook het ‘dak’ eraf mag. Door deze rijke ervaringen kunnen ze tevens adviseren voor de beste invulling van de middag en/of avond.

Mensen die The Tributes hebben meegemaakt kunnen o.a. het volgende vertellen:
‘Ze weten een intieme sfeer neer te zetten met het kippenvel op je armen, om je vervolgens volledig uit je plaat te laten gaan’. ‘Met de indrukwekkende zang, muzikanten als jukeboxen, inschattingsvermogen en het energieke enthousiasme zijn zij de ‘total package’.

 

Freakshow Fenomena Logica

De escape room van Freakshow Fenomena Logica is een ervaring waarin de bezoeker zelf de hoofdrol speelt. Als bezoeker word je actief onderdeel van een wereld waar je wordt uitgedaagd om samen te werken, om je over te geven aan speelse verrassingen en tegelijkertijd af te reizen naar de diepste sferen van je brein. De mobiele escape room van Freakshow Fenomena Logica is enorm populair gebleken dankzij de theatrale elementen. Het is in de sfeer van een ouderwetse freakshow en er is net zoveel aandacht aan de buitenkant als aan de binnenkant besteedt, waardoor het zowel decor als entertainment is.

De ervaring die Fenomena Logica biedt begint al bij de eerste aanblik van het eigenaardige geheel. Als bezoeker word je benaderd door de intimiderende circusdirecteur Zlatan, hij promoot zijn freak circus en met name zijn grootste succes: de Bearded Lady. In plaats van een show, vertelt de Bearded Lady haar geheimzinnige verhaal en vraagt om hulp. De Bearded Lady verzoekt de bezoekers Zlatan’s slaapvertrek te betreden terwijl zij de wacht houdt. Eenmaal binnen is niets wat het lijkt. De ontdekkingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op; lukt het jou om te ontsnappen voordat Zlatan terugkeert?

 

DJ VW Busje

Een klassiek, knalgeel Volkswagen busje dat is omgebouwd tot een mobiel DJ-podium met professionele muziekinstallatie inclusief DJ Authentiek en sfeerverhogende muziek op vinyl: Soul, Jazz, Blues, Beat, Funk, Rhythm & Blues, Rock ‘n’ Roll, Hip Hop, Ska, Reggae en nog veel meer fijne deuntjes van toen en nu!